понеділок, 26 березня 2012 р.

Дніпропетровськ / Слов'янський Новий Рік-7521. Фестиваль Сонця на Монастирському острові

ЯРОСЛАВ ЗОЗУЛЯ       
       гурт "ТеЯRеМ"
гурт "ВЕРТЕП"   
         ЖиВоСиЛ ЛЮТИЙ

1 коментар:

  1. Реалізація стратегії євроінтеграції на регіональному рівні.

    1.Для підняття патріотизму громадян Дніпропетровської області і центру України я пропоную провести захід поїзки молоді до західної України не тільки на Різдво(взяти до графіку всі фестивалі і ярмарки), а також провести пресконференцію по містам(київ,чернігів,львів,дніпропетровськ.полтава.одеса,миколаїв,херсон,севастополь,харків,луганськ) де міська рада підтримує проект«Україна разом».Налагодження культурних відношень і приїзд молоді з західної україни до дніпропетровщни з безкоштовним проживанням і харчуванням та утворенням виставки народної творчості. 2.Оплата проїзду за запрошенням на різдво(Запрошення вирішуеться через греко-католицькі церкви), та інші свята і великі заходи(виставки,фестивалі,історичні заходи)
    3.Організація пресконференції де обовязкова присутність депутатів м.Дніпропетровська, та Громадських організацій Львівської обл, та інших.Також проходять згідно графіку в інших областях.
    4.Запрошення молоді школи 12-15років
    5.Запрошення кандидатів шкіл для відпочинку у Львові,Івано-Франківську ,Волині,Закарпаття з безкоштовним проживанням і харчуванням.
    (Обовязкове налагодження стсунків між школами та другими учбовими закладами) Дніпропетровської,Львівської,Івано-Франківської,Тернопільської обл.Шацькі озера).
    6.Як ми бачимо нашім дітям батьки оплачують тільки дорогу це і е потужня реклама для депутата чи громадської організації що піклуеться за молодь та державну свідомість і сприяння формуванню у населення України громадянської свідомості, заснованої на національних інтересах держави та загальнолюдських цінностях; сприяння консолідації українського суспільства, єднанню національностей та етнічних груп на засадах рівності й братерства.
    7.Результати дають позитивний імідж нашому місту, його культурного розвитку з сусідніми областями, і головне це свідомість громадян які довго проживали в закритому режимі і депутату де діти навчаються безкоштовно з культурології, козацька бородьба біля храму преподобних Антонія і Феодосія Печерських Київського Патріархату, настоятель Храму Олександр Сербін т.моб 050 5257610 ( ми також можемо приймати делегації).
    8.Економія фінансових ресурсів: Поїздка одніеї дитини з проживанням і харчуванням в середньому 150 гривень 1доба.Від 3 до 5 сумма 450-750гр.На 100—(сто чоловік) іде 45 000(сорок пять тисяч)гр.
    9. Група супроводу молоді це вчителі та справжні лідери (з безкоштовнм проживанням та харчуванням ця проблема вирішуеться простіше на рівні громадських орг. та однопартійців).147 українська школа знаходиться біля храму і являеться однією з сучасних і великих шкіл Дніпропетровська.
    10. Головною заслугою цього проекту являеться настоятель гарного храму Української православної церкви київського Патріархату Антонія і Феодосія Печерських священик і настоятель храму отець Олександр Сербін.На базі цього храму який знаходиться на лівому березі м. Дніпропетровська в. Рилеева, 36 можна зробити великий культурний центр нашого міста і відродити його як відкритого для культурно-масових заходів, всіх громад України (поруч з храмом знаходиться озеро чистої води).
    Прошу підтримати мій проект.

    Голова Депараменту В.В.Харченко
    культурно-масових-заходів
    УПЦ-Київського-патріархату храму Антонія і Феодосія Печерських
    Т.моб 098 505 2947
    Т.моб 063 861 6466

    26 березня 2012рік. http://cerkva.pp.ua/ xarchenko2009@meta.ua

    http://contact.meta.ua/users/valeriy-harchenko-1729770/ Сторінка моїх пісень…

    ВідповістиВидалити